Aanbod
Brainstormen & creatief denken

Slider

Denk outside-the-box en creeër nieuwe kansen!

Wil je dat je medewerkers outside-the-box-denken of zoek je nieuwe oplossingen? Probeer dan eens een creatieve brainstorm. Tijdens een ideeënbrainstorm gaan we verder dan ‘gewoon brainstormen'. Door het kiezen van de juiste startvraag en de inzet van brainstormtechnieken, help ik jullie je denken een twist te geven zodat er een ongelooflijke ideeënstroom op gang kan komen. Door denkpatronen te doorbreken, wordt er letterlijk alle kanten op gedacht. Je zult versteld staan. Het resultaat? Verrassende inzichten en nieuwe ideeën waarmee jullie de volgende dag al aan de slag kunnen.

Wil je dat jullie als team blijvend verzekerd zijn van innovatievermogen? Dan is de training Altijd een goed Idee iets voor je. Tijdens deze training leer ik jullie de kneepjes van het creatieve brainstormen. Jullie ervaren als team de kracht van het creatieve proces en ontvangen praktische handvatten om regelmatig zelf een ideeënbrainstorm te organiseren. Een leuke en inspirerende manier om structureel de ideeën te laten stromen in je organisatie.

Duur: afhankelijk van je vraag en wensen vanaf één dag.

Iedereen kan creatief denken!

Creatief denken kan iedereen. Veel van ons zijn alleen vergeten hoe het moet en houden vast aan logisch denken. Maar zoals Einstein ooit zei: 'Logisch denken brengt je van A naar B, creatief denken brengt je overal.' Creatief denken is eenvoudig te leren. Als je eenmaal de creatieve vaardigheden onder de knie hebt, zul je ervaren dat je denken vanzelf veel flexibeler wordt. Creatief denken helpt ingesleten denkpatronen te doorbreken en met een nieuwe frisse blik naar een situatie of vraagstuk te kijken. Je ziet sneller nieuwe oplossingen of kansen waar anderen blijven steken in probleemdenken.

Interesse in een brainstormsessie of teamtraining creatief denken?

Graag leer ik jullie creatief denken om ideeën te laten stromen. Zullen we een sessie plannen?
Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook!