Aanbod - Toekomstsessies

Aanbod
Teamcoaching Innovatief Samenwerken

Innovatief samenwerken voor werkplezier, vernieuwing en resultaat

Misschien herken je dit: iedereen in het team doet zijn best, maar toch lopen jullie niet voor op concurrenten. Teamleden brengen weinig nieuwe ideeën in en nemen geen eigenaarschap. Medewerkers opereren vanuit hun eigen eiland en zitten  elkaar meer in de weg dan dat ze samen vooruitkomen. En dat gaat ten koste van het resultaat.

Wat er mist is verbinding en innovatiekracht. Tijd voor een twist!

Als ervaren teamcoach help ik jullie de samenwerking te verbeteren zodat:

Er wordt samengewerkt vanuit een sfeer van vertrouwen en verbinding

Teamleden open en transparant communiceren en op elkaar aansluiten

Verschil in meningen en perspectief gepassioneerd wordt uitgewisseld

Teamleden werken vanuit een pro-actieve houding en/of zelfsturing

Er innovatief wordt gedacht en samen resultaten worden behaald

Met een teamontwikkelsessie haal je het volledige potentieel uit je team!

Geef je team een innovatieboost!

Als organisatie heb je baat bij friskijkers: medewerkers die samen op zoek gaan naar mogelijkheden en kansen zien in alles wat er rondom hen gebeurt. Innovatief samenwerken betekent over je eigen discipline heen van elkaar leren en zo tot nieuwe inzichten en oplossingen komen. Dat vraagt om sterke verbindingen, die leiden tot een flow waarin werkprocessen soepel en snel verlopen. Werkplezier, vernieuwing én resultaat ontstaan wanneer mensen bij elkaar aansluiten en hun ervaringen en expertise met elkaar delen.

Duur: afhankelijk van de vraag en wensen vanaf één dag of twee dagdelen.

Benieuwd hoe ik jouw team verder kan helpen?

In een intakegesprek luister ik graag naar je vraag en doelen. Op basis daarvan bespreken we de mogelijke vervolgstappen, zoals een kick-offsessie met het team, een teamobservatie of individuele teamgesprekken. Hier leg ik de basis voor committent van alle teamleden. In de vervolgsessies werkt het team gericht aan hun ontwikkeling. Ik zet verschillende dynamische werkvormen in die passen bij de ontwikkelfase van het team. In één of meerdere sessies werken we zo aan duurzame vernieuwing van teamgedrag.

Interesse? Laten we een afspraak maken.