Aanbod - Toekomstsessies

Aanbod
Teamcoaching Innovatief Samenwerken

Innovatief samenwerken voor werkplezier, vernieuwing en resultaat

Misschien herken je dit, iedereen in het team doet zijn best, maar toch loopt je team niet voor op concurrenten. Teamleden brengen weinig nieuwe ideeën in en nemen geen eigenaarschap. Medewerkers opereren vanuit hun eigen eiland en zitten elkaar meer in de weg dan dat ze samen vooruitkomen. Tijdens het teamoverleg duurt het lang voordat er samen een besluiten genomen wordt. En dat gaat ten koste van het resultaat. Vernieuwing komt in je team moeizaam van de grond. Dat kan beter, anders!

Wat er mist is verbinding en innovatiekracht. Tijd voor een twist!

Samenwerken vanuit verbinding en open staan voor elkaar meningen, perspectieven en ideeën is basis voor een team dat in staat is om te vernieuwing. Innovatief teamwerk is een essentieel element dat een bedrijf vooruitbrengt en helpt de concurrentie voor te blijven.

Door een veilige cultuur van samenwerking en creativiteit te bevorderen, kunnen teams samenwerken om oplossingen te creëren die zowel innovatief als impactvol zijn.

Teams die innovatief samenwerken kunnen luisteren naar elkaars ideeën en deze in het eindproduct integreert. Dit stimuleert iedereen om bij te dragen en helpt het team om op één lijn te blijven. r ze eigenaarschap nemen en meer betrokken zijn bij het proces. Samenwerken is de sleutel tot innovatie en het ontsluiten van het volledige potentieel van elke teamlid.Met zo'n sessie worden teamleden uitgenodigd om samen oplossingen te bedenken die creatief, innovatief en effectief zijn.

Als ervaren teamcoach help ik je de samenwerking in je team te versterken en innovatiekracht te ontsluiten

Geef je team een innovatieboost!

"Britta creëert een unieke coaching ervaring voor jou en je team afgestemd op waar je team momenteel staat in termen van team dynamiek, samenwerking, productiviteit, eigenaarschap of psychologische veiligheid. Als je gewend bent aan de typische teambuildingactiviteiten, trainingen en coaching, zul je net zo verbaasd zijn als ik om te zien hoe dit totaal anders kan dan je verwacht.

Met behulp van speciale tools en technieken hielp Britta mijn team om te komen tot concrete ontwikkelpunten, die niet de usual suspects zijn die iedereen kent, maar voortkomen uit een toegewijde en individuele benadering van je team. Zorg ervoor dat je deze ervaring niet mist. Je team zal er sterker uitkomen dan voorheen!"

Mario Aigner, Product Manager bij TomTom

Benieuwd hoe ik jouw team verder kan helpen?

In een intakegesprek luister ik graag naar je vraag en doelen. Op basis daarvan bespreken we de mogelijke vervolgstappen. Dat kan een een kick-offsessie met het team zijn, een teamobservatie of individuele teamgesprekken. Hiermee leg ik de basis voor committent van alle teamleden. In de vervolgsessies werkt het team gericht aan hun ontwikkeling. Ik creëer een unieke coachingservaring voor je team die leidt tot betere samenwerking, creativiteit en productiviteit. Bereid je voor op een sterker team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik vertel je graag meer. Laten we een verkennende afspraak plannen.