Aanbod
Inspiratieworkshops

Slider

Inspiratie voor je congres of studiedag

Ben je op zoek naar verfrissende workshops die je denken op een ander spoor zetten? Bijvoorbeeld voor een congres of studiedag?

Mijn inspiratiesessies zorgen ervoor dat mensen het 'routinedenken' loslaten en open staan voor vernieuwing. Kennis wordt gedeeld en nieuwe kansen worden ontdekt. Neem nou de workshop Anders doen? Begin met anders denken! In deze inspirerende workshop maken deelnemers kennis met de kracht van creativiteit en oefenen we zes vaardigheden om innovatief te denken. Na deze workshop herkennen deelnemers veel sneller nieuwe invalshoeken, kansen en verbindingen. Geschikt voor iedereen die op zoek is naar vernieuwing in het eigen werkveld.

Andere voorbeelden van inspiratiesessies zijn de Pak-Je-Kans-Workshop of de Create & Share sessie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inspiratie zet in beweging

Inspiratie is dat vonkje dat we nodig hebben om in beweging te komen. Soms is er maar een kleine beweging nodig om zaken anders aan te pakken. Je opent je blik en ziet ineens nieuwe kansen. Daar waar mensen geïnspireerd zijn, ontstaan hoop, nieuwe energie en creativiteit. Laat je inspireren met een van mijn workshop en ontdek wat je eerder nog niet zag.

Een inspiratieworkshop is al mogelijk vanaf anderhalf uur.

Op zoek naar een inspiratiesessie of meer weten?

Graag denk ik mee over een workshop of sessie die aansluit bij jullie organisatie en wensen.
Interesse? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.