Aanbod
Inspiratieworkshops

Slider

Inspiratie voor je congres of studiedag

Ben je op zoek naar verfrissende workshops die je denken op een ander spoor zetten? Bijvoorbeeld voor een congres of teamdag?

Mijn inspiratiesessies zorgen ervoor dat mensen het 'routinedenken' loslaten en open staan voor vernieuwing. Ik help jullie graag om nieuwe kansen te ontdekken, van elkaar te leren en samen vernieuwing in gang te zetten. Neem bijvoorbeeld de workshop Anders doen? Begin met anders denken! In deze inspirerende workshop maken jullie in anderhalf uur kennis met de kracht van creativiteit en oefenen actief zes innovatieve vaardigheden. Een workshop die je denken echt op een ander spoor zet. Na deze workshop veel sneller nieuwe invalshoeken, kansen en verbindingen ontdekt .

Enkele reacties van deelnemers:

‘Ik weet nu hoe je breder kunt denken en nieuwe inzichten krijgt - De workshop gaf me handvatten om creatief denken praktisch in te zetten in mijn werk - Ik ben geïnspireerd om anders te denken op mijn werk - De creatieve zijwegen in mijn hersenen zijn weer een beetje opengezet - De workshop leerde mij om op  een verfrissende manier nieuwe kansen te zien. Leuk gedaan!’ 

Andere voorbeelden van inspiratiesessies zijn de Pak-Je-Kans-inspiratiesesie. Een korte sessie om samen in spelvorm waarin jullie ontdekken waar kansen liggen, hoe je belemmeringen ombuigt en om kansdenken te versterken. De Share Create-sessie is gericht op het versterken van het lerende vermogen in je organisatie of team. Jullie delen successen en valkuilen, leren ervan en creëren nieuwe oplossingen voor huidige uitdagingen.

Natuurlijk is er nog meer mogelijk om jullie te inspireren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inspiratie zet in beweging

Inspiratie is dat vonkje dat we nodig hebben om in beweging te komen. Soms is er maar een kleine beweging nodig om zaken anders aan te pakken. Je opent je blik en ziet ineens nieuwe kansen. Daar waar mensen geïnspireerd zijn, ontstaat hoop, nieuwe energie en creativiteit. Ik neem jullie graag mee op ontdekkingsreis naar vernieuwing en innovatie.

Een inspiratieworkshop is al mogelijk vanaf anderhalf uur.

Op zoek naar een inspiratiesessie of meer weten?

Graag denk ik mee over een workshop of sessie die aansluit bij jullie organisatie en wensen.
Interesse? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.