Aanbod - Toekomstsessies

Aanbod
Inspiratieworkshops

Inspiratie voor je congres of studiedag

Wil je vernieuwing binnen je team, afdeling of organisatie op gang brengen? En ben je op zoek naar inspiratie met een luchtige, verfrissende  aanpak?

Boek dan een korte inspiratiesessies! Mijn korte inspiratiesessie stimuleren mensen het 'routinedenken' los te laten en door anders te gaan denken open te staan voor vernieuwing. Ik prikkel jullie om met een andere blik nieuwe kansen te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de Inspiratiesessie- Creatief-Denken. In twee uur tijd leer ik jullie om je brein uit te dagen. Ik vertel hoe creatief denken werkt en leer jullie zes vaardigheden die onmisbaar zijn voor creativiteit. Na afloop van de workshop zijn jullie in staat om sneller vernieuwende oplossingen te vinden. Klik hier voor deze flyer

Enkele reacties van deelnemers:

‘Ik weet nu hoe je breder kunt denken en nieuwe inzichten krijgt - De workshop gaf me handvatten om creatief denken praktisch in te zetten in mijn werk - Ik ben geïnspireerd om anders te denken op mijn werk - De creatieve zijwegen in mijn hersenen zijn weer een beetje opengezet - De workshop leerde mij om op  een verfrissende manier nieuwe kansen te zien. Leuk gedaan!’ 

Wil je juist dat mensen meer kansgericht gaan denken. Dan is de Inspiratiesessies -Pak-Je-Kans iets voor jullie. Een sessie van twee uur om spelenderwijs nieuwe kansen te ontdekken en belemmeringen om te buigen. Met als resultaat een meer kans-gerichte houding in je team.

In de Share Create-sessie versterken jullie in drieënhalf uur het lerende vermogen in je organisatie of team. Jullie delen actief successen en valkuilen waar iedereen van kan leren en ontwikkelen nieuwe oplossingen voor huidige uitdagingen. De oogst uit deze workshop kunnen jullie de volgende dag integreren in je werkproces.

Natuurlijk is er nog meer mogelijk om jullie te inspireren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik ontwikkel graag sessies op maat.

Alle inspiratieworkshops kunnen online of offline worden verzorgd en op wens ook in het Engels.

Inspiratie zet in beweging

Inspiratie is dat vonkje dat we nodig hebben om in beweging te komen. Soms is er maar een kleine beweging nodig om zaken anders aan te pakken. Je opent je blik en ziet ineens nieuwe kansen. Daar waar mensen geïnspireerd zijn, ontstaat hoop, nieuwe energie en creativiteit. Ik neem jullie graag mee op ontdekkingsreis naar vernieuwing en innovatie.

Een inspiratieworkshop is al mogelijk vanaf anderhalf uur.

Op zoek naar een inspiratiesessie of meer weten?

Graag denk ik mee over een workshop of sessie die aansluit bij jullie organisatie en wensen.
Interesse? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.