Aanbod - Toekomstsessies

Aanbod
Toekomstsessies & Co-Creatie

Is jouw organisatie futureproof?

Willen jullie als organisatie het roer omgooien en samen vernieuwen? Zijn jullie toe aan een vernieuwde visie of strategie? Of willen jullie samenwerken met een nieuwe partij?

Misschien heb je dat eerder geprobeerd maar lukte het niet om dat mensen bijvoorbeeld tegenover elkaar kwamen te staan. Of omdat jullie lang gepraat hebben maar er geen besluiten konden worden genomen.

Boek dan nu een toekomstsessie bij mij. Tijdens een toekomstsessie gaan we samen alle perspectieven, ideeën, behoeftes en wensen verkennen en besluiten nemen om vernieuwing vorm te geven. Mijn ervaring is dat met de juiste begeleiding en in de juiste setting een nieuwe beweging ontstaat waar mensen in mee willen. Of dat nou is met het bestuur, de hele organisatie of met een andere partij.

Het belangrijkste is dat iedereen betrokken is en eigenaarschap neemt voor inhoud én resultaat. Ik faciliteer jullie met werkvormen die zorgen voor vertrouwen en ruimte scheppen om vanuit verbinding te creeëren. n mijn aanpak werk ik met mijn eigen Co-Creatie Model. Hierdoor kunnen jullie samen stappen zetten met hetzelfde doel voor ogen.

Duur: afhankelijk van de vraag en wensen vanaf één dagdeel.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Je kunt me ook boeken als dagvoorzitter om je studiedag of congres te faciliteren.

Procesbegeleiding met een twist

"Britta luistert goed en vraagt door wanneer nodig. Hierdoor stemt ze haar aanpak goed af op de vraag. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van bijeenkomsten. Dit merk je aan vele werkvormen die ze paraat heeft en op het moment doen wat nodig is. Daarnaast besteedt ze veel tijd en aandacht aan de voorbereiding van een bijeenkomst en het creëren van draagvlak bij de deelnemers. Ze begeleidt een bijeenkomst zoals van tevoren afgesproken, maar past ook (in overleg) aan wanneer nodig. Hierbij houdt ze het doel en resultaat van de bijeenkomst scherp in de gaten. Dit alles heeft geleid tot een waardevolle opbrengst. "

Paulina Mol Lous, beleidsmedewerker Gemeente. 

Interesse in een toekomstsessie of wil je meer informatie?

Graag help ik jouw organisatie futureproof te worden. Neem vooral contact met mij op om je wensen te bespreken. Misschien kunnen we al op korte termijn de eerste sessie plannen.