Aanbod - Toekomstsessies

Aanbod
Toekomstsessies & Co-Creatie

Is jouw organisatie futureproof?

Wil je het roer omgooien, je missie opnieuw onder de loep nemen of zijn jullie toe aan een vernieuwde visie of strategie?

Boek dan een toekomstsessie. Tijdens een toekomstsessie met Training with a Twist wordt er echt innovatief gedacht. Of dat nou is met het MT, bestuur of de hele organisatie. Het belangrijkste is dat iedereen betrokken is en eigenaarschap neemt voor het proces én resultaat. Ik faciliteer jullie met werkvormen die zorgen voor vertrouwen en ruimte scheppen voor co-creatie. In mijn aanpak werk ik met mijn eigen Co-Creatie Model. Samen stappen zetten met hetzelfde doel voor ogen.

Duur: afhankelijk van de vraag en wensen vanaf één dagdeel.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Procesbegeleiding met een twist

Wil je meebewegen in een wereld die snel verandert? Dan is visie en creativiteit onontbeerlijk. Zonder visie geen richting. Zonder creativiteit geen vernieuwing. Pas wanneer jouw organisatie weet wat de richting is én in staat is de gezamenlijke creativiteit en daadkracht te benutten, ben je verzekerd van een permanent innovatievermogen.

Interesse in een toekomstsessie of wil je meer informatie?

Graag help ik jouw organisatie futureproof te worden. Neem vooral contact met mij op om je wensen te bespreken. Misschien kunnen we al op korte termijn de eerste sessie plannen.