Mijn klanten

Mijn klanten

Wendbaar zijn en het verschil kunnen maken, daar gaat het om

Mijn klanten zijn bestuurders, managers of teamleiders die hun team of organisatie vooruit willen brengen. Werken vanuit vertrouwen en verbinding vinden ze belangrijk maar ze merken dat ze zelf te veel aan het trekken zijn om iedereen mee te krijgen. Ze willen af van eitlandjescultuur en meer betrokkenheid creëren zodat je samen het verschil kunt maken.

Als je op zoek bent naar naar een snelle fix moet je niet bij mij zijn want ik doe niet aan symptoombestrijding. De focus ligt op duurzaam vernieuwen en verbeteren. Omdat je daarmee een stevige basis legt van waaruit snel kan worden geschakeld. Met teams en medewerkers die je wilt prikkelen om mee te bouwen en eigenaarschap te ervaren. Zodat jullie samen mooie resultaten kunnen neerzetten. Deze mindset vind ik belangrijker dan de sector waarin je werkt.

Voel je je aangesproken? Heb je een vraagstuk waarover je wilt sparren?

Laten we dan een keer afspreken en op zoek gaan naar de klik.

Een greep uit mijn klantenbestand

Klik op een foto voor een recensie

Gemeente Amsterdam

Britta heeft voor ons meerdere brainstorm/samenwerkings-sessies begeleid tussen het stadsdeel West, de Westergasfabriek en bezorgde bewoners. Britta heeft bepaalde methodes waarbij iedereen (hoog of laag in de boom) zich veilig voelt om te zeggen wat hij of zij wil zeggen. Ze stuurt naar een resultaat, waardoor het niet blijft bij een leuk dagdeel met veel praten maar er daadwerkelijk iets neergezet wordt met elkaar. Het afwisselende programma zorgde er voor dat er geen sleur in kwam. Er was enige tijdsdruk op de resultaten die wij wilden halen. Doordat Britta de tijd voor ons naam en ruimte bood voor extra werksessies en deze in kalmte begeleide konden we zaken toch goed afronden. Haar aanpak is grondig met een vrolijke noot en creativiteit. We zijn blij met een zeer positief resultaat.

 

Tessa Pommes, Programmamanager stadsdeel West

Bibliotheek Gelderland Zuid

Door de aanpak van Britta zijn niet alleen alle medewerkers getraind, de thematiek samenwerken met vrijwilligers is ook uitgebreid besproken tijdens een wereldcafé. De vragen achter de vraag zijn daarbij naar boven gekomen en behandeld. We kunnen nu verder met een concreet setje van afspraken. Gedurende het traject hebben we steeds contact gehouden met Britta en overlegd over de vervolgstappen. Door het vakvrouwschap van Britta kozen wij voor nieuwe werkvormen die heel effectief bleken.

 

Gabrielle Bunnik, HR specialist

Voornruiters

Britta heeft veel inlevingsvermogen, spant zich in om het uiterste resultaat te behalen en kan scherp analyseren wat er gebeurt in het proces van vernieuwing. Ondanks de grote groep en de grote onderlinge verschillen wist zij ons verander proces in goede banen te leiden en hebben we uiteindelijk het gewenste resultaat gehaald. Ze heeft ons geholpen zicht te krijgen op wat er ontbreekt in onze organisatie, waarom de dingen gingen zoals ze gingen en waar onze sterke en zwakke punten liggen.
 
Magda Coppoolse, bestuurslid

Concorde

Ik heb gemerkt dat samen in een team brainstormen echt meer goede ideeën oplevert dan in je eentje of met twee mensen ´even nadenken´.
 
Anouk Perquin, manager innovatie

SeniorWeb

Wij hebben de training met Britta als inspirerend en nuttig ervaren. Met de tips zijn we meteen intern aan de slag gegaan en houden elke maand vinger aan de pols door met collega’s casussen door te spreken. De praktische voorbeelden die we kregen in de training helpen ons daarbij, de flaps hangen nog steeds in mijn kantoor.
 
Ingrid Kock, manager

Stichting VIIA

De teamdag met Britta gaf mij nieuwe inzichten over mijn team en veel nieuwe ideeën waar we iets mee kunnen. De creatief manier van brainstormen leverde meer op dan andere brainstorms. Een erg leuke en zinvolle dag. Dit moet je eigenlijk vaker doen met je team.
 
Nynke Ypenga, directeur

Handje Helpen

Britta heeft door haar scherp oplettingsvermogen en haar rustige manier van werken ons team in 1,5 dag vele stappen verder gebracht. Prachtig om mee te maken dat er zoveel vertrouwen kan groeien in korte tijd. Bedankt!
 
Irene Domburg, directeur

Welzijnskwartier

Britta weet waar ze over praat en durft met voorstellen te komen, die soms ‘ingaan’ tegen wat je zelf in eerste instantie had bedacht. Ze weet goed te motiveren waarom, heeft veel ervaring met overbrengen van informatie en het creëren van draagvlak. Britta is een efficiënte en prettige samenwerkingspartner en kan snel schakelen. Ze heeft ons met enkele adviezen, een stuk verder gebracht, dan we op voorhand hadden verwacht. We zien uit naar verdere samenwerking.
 
Margreet Adam, teamleider

RSWP

Britta gebruikt verschillende werkvormen waardoor iedereen zich uitgenodigd voelt om zijn eigen ideeën te ventileren en waardoor de verschillende invalshoeken gedeeld en gevisualiseerd kunnen worden. Ze brengt de dialoog op gang, is betrokken, goed voorbereid, zorgt op een prettige manier voor het groepsproces en kan improviseren. Britta weet wanneer ze kan meebewegen en wanneer het beter is om los te laten. Het (beeld)verslag na afloop biedt ons voldoende handvatten om de toekomstvisie van Regionale Stichting Wonen Plus verder te vorm te geven.
 
Mieke Boon adjunct directeur

TomTom

Britta puts great effort into understanding the team dynamics and finding a good approach to work on the shortcomings. The result of her work is very positive. She created a trustful environment for everybody. Her approach to make team dynamics and deficiencies transparent to all team members helped the team to collaborate much, much better now. They are more committed to the work as they feel more confident about themselves and the team. Also, they gained confidence in making decisions as a team. I experienced Britta as an engaged and attentive teamcoach.
 
Thomas Hottendorf, Sr. Manager Engineering

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Reviews van klanten

Britta gebruikt verschillende werkvormen waardoor iedereen zich uitgenodigd voelt om zijn eigen ideeën te ventileren en waardoor de verschillende invalshoeken gedeeld en gevisualiseerd kunnen worden. Ze brengt de dialoog op gang, is betrokken, goed voorbereid, zorgt op een prettige manier voor het groepsproces en kan improviseren. Britta weet wanneer ze kan meebewegen en wanneer het beter is om los te laten. Het (beeld)verslag na afloop biedt ons voldoende handvatten om de toekomstvisie van RSWP verder te vorm te geven.
 
Mieke Boon adjunct directeur Regionale Stichting Wonen Plus

Vragen? Bel, mail of whatsapp mij!

Heb je een vraag of wil je graag advies neem dan gerust contact met mij op. E-mails en terugbelverzoeken beantwoord ik zo snel mogelijk. Een kennismaking is meestal op korte termijn mogelijk.