Over Britta Lassen

Over Britta Lassen
Samenwerkingspartners

Training with a Twist is drs. Britta Lassen

Samenwerken is leren van én delen met elkaar. Door samen te werken verrijk en versterk je elkaar.
Daarom werk ik graag samen met anderen. Ik stel de organisaties en mensen waar ik mee samenwerk graag even voor.

 

Gloria Keukens

Gloria is een ervaren trainer en personal coach gespecialiseerd in interculturele communicatie. In de afgelopen twee jaar heb ik samen met Gloria Keukens meerder Scrum Teams begeleidt om succesvol te communiceren en samen te werken. Nu hebben we onze ervaring en expertise gebundeld in een effectief programma: Scrum Flow. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van 1-op-1 coaching, (communicatie)training én teamcoaching. Dit heeft zich als zeer succesvol bewezen voor Scrum teams die met meer plezier én betere resultaten samen willen werken. Nieuwsgierig? Klik hier voor de flyer Scrum Flow

Jonnet Galle 

Jonnet werkt net als ik als teamcoach en Deep Democracy facilitator. Zij heeft veel ervaring met zelfsturing in de zorg en is auteur van het boek OMG Zelfregie. In haar visie is openheid en vertrouwen de basis in samenwerking en zorgt voor betere resultaten. Daarbij zijn ruimte voor samen leren en plezier onderweg van groot belang. Ik werk graag met Jonnet samen vanwege haar vriendelijke en tegelijk resultaatgerichte houding. In opdrachten waarbij sprake is van grote groepen vullen we elkaar fantastisch aan.

Anne Vrieze 

Anne Vrieze is een bevlogen ondernemer met veel kennis en ervaring in het sociaal domein. In 2015 heeft zij de WWZ-Academie opgezet. Anders denken en doen is voor haar van wezenlijk belang om de transitie in het sociaal domein te doen slagen. Zo kunnen nieuwe oplossingen worden gevonden die passen bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. Toen Anne me vroeg of ik een onderdeel creatief denken voor haar academie wil ontwikkelen hoefde ik geen twee keer na te denken. Naast het verzorgen van de online module creatief denken begeleid ik ook met veel plezier cursisten tijdens de live bijeenkomsten.

David Wijnperle

David's focus ligt op het versterken van vrijwilligersorganisaties. Hij noemt zich met recht een expert op het gebied van vrijwilligersmanagement met veel ervaring bij verenigingen. David houdt ervan het oude los te weken door licht te ontregelen. Hierbij sluit hij moeiteloos aan bij mensen en creëert hij ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Samen begeleiden we (bestuur)sessies gericht op het versterken van betrokkenheid en het vernieuwen van de organisatie.

Interesse in een samenwerking?

Samenwerken is leren van én delen met elkaar. Door samen te werken verrijk en versterk je elkaar. Daar geloof ik in!
In opdrachten waar versterking of een extra expertise meerwaarde biedt voor mijn klanten werk ik graag samen met collega's. Heb jij interesse om met me samen te werken? Neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!